Over ons

De lokale bloemist uit Heemstede
waar je de mooiste bloemen online kunt bestellen

Bloemen bezorgen Heemstede is inmiddels een vertrouwd adres voor iedereen die bloemen wil bestellen voor zichzelf of voor een bijzondere gelegenheid.

Sinds 2008 creëren wij met ons team de mooiste bloemstukken, (pluk)boeketten, rouwboeketten, valentijn-en moederdag boeketten, vanuit onze gezellige bloemenwinkel Suzan’s Bloementheater.

Omdat onze bloemisten regelmatig de vraag kregen of wij ook bloemen konden bezorgen in Heemstede, hebben wij speciaal een webshop gemaakt, zodat iedereen in Heemstede eenvoudig dagverse bloemen kan bestellen. Wij bezorgen de bloemen persoonlijk aan huis door één onze vertrouwde medewerkers.

Ons team stelt bloemen samen op basis van het seizoen. Ons aanbod veranderd regelmatig en dat is leuk om in de gaten te houden! We kopen onze bloemen vers in op de bloemenveiling en schikken alle bloemen, boeketten en creaties zelf in onze bloemenwinkel. Zowel het bloemschikken als het bezorgen van bloemen doen we met veel passie en liefde voor het vak. We besteden veel zorg en aandacht aan de kwaliteit. We werken uitsluitend met dagverse bloemen van de veilig.

Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid en vinden het dan ook erg belangrijk dat je thuis lang van onze bloemen kunt genieten. We zijn trots op onze vaste klanten die ons wekelijks weten te vinden en een bloemetje voor zichzelf laten bezorgen. Maar ook op iedereen die regelmatig via Bloemen bezorgen Heemstede besteld om vervolgens een mooie bos bloemen aan iemand cadeau te doen.

Heb je een vraag aan onze bloemisten?
Neem contact met ons op:

Bloemen Bezorgen Haarlem
Gedempte Oude Gracht 44
2011 GS Haarlem
023 531 3106

Bloemenbezorgen Heemstede bloem

Wat onze klanten van ons vinden

Vincent

5/5

Review op Google +

“Voor mijn moeder heb ik tijdens moederdag een boeket besteld. Ik wist niet zeker of ik de bloemen vandaag nog bij haar thuis kon laten bezorgen, ik was in de veronderstelling dat het boeket de volgende dag of over een paar dagen bij haar thuis aankwam. Ik heb voor de zekerheid gebeld en kreeg toen verrassend genoeg te horen dat het boeket vandaag persoonlijk bij mijn moeder thuis bezorgd wordt. Ontzettend goed geregeld!

Thomas

5/5

Review op Google +

“Vandaag heb ik een bestelling gedaan en kreeg écht een volle bos thuis afgeleverd. Ik wilde het boeket persoonlijk geven aan mijn vriendin voor haar verjaardag. Serieus, wat een prachtige bloemen, ik had dit niet verwacht van een webshop. Het ging ook eenvoudig. Vanmorgen besteld en vanmiddag in huis. Nog even kort staan te kletsen aan de deur. Bedankt en ga zo door!”

Bloemenbezorgen Heemstede bloem

Anne

5/5

Review op Google +

“Prachtige bloemen ontvangen voor mijn verjaardag. Een enthousiaste bezorger stond voor mijn deur om de bos te overhandigen en ik kreeg zelfs nog een uitleg over het afsnijden van de steel en soort bloemen die in het boeket gebruikt zijn. Echt een aanrader!”

Mattie

5/5

Review op Google +

“Bloemen ontvangen van mijn lieve zoon en staan bij ons thuis nu een week en zijn nog steeds prachtig! Ik kan niet anders zeggen dan dat ik tevreden ben over de kwaliteit van Bloemen Bezorgen Heemstede. Ik wil de bezorger hierbij ook nog bedanken voor zijn uitleg over de gebruikte bloemen in het boeket, altijd leuk om nieuwe bloemsoorten te leren kennen!”

José

5/5

Review op Google +

“Bedankt voor de uitstekende service en het boeket dat wij bij jullie hebben besteld. Klantvriendelijk en professioneel geadviseerd aan de telefoon. Het boeket is ook nog eens op dezelfde dag thuis bezorgd bij mijn dochter voor haar afstuderen.”

bloemenbezorgenheemstede bloemetje klein

Carlijn

5/5

Review op Google +

“Bloemen Bezorgen Heemstede is inmiddels ons vaste adres wanneer ik bloemen bestel. Wekelijks laten wij bloemen bezorgen op ons kantoor in Heemstede. Spontane medewerkers en altijd op tijd geleverd. We krijgen soms een verrassing, omdat we met regelmaat bestellen.”

Wij houden van kwaliteit, daarom bieden wij 7 dagen versgarantie!

Wij werken uitsluitend met dagverse bloemen, zodat je minimaal één week kunt genieten van een mooie bos en de natuur in huis!

Hoe lang bloemen uiteindelijk mooi blijven is erg afhankelijk van de temperatuur, omstandigheden en luchtvochtigheid in huis. Toch proberen wij met de hoge kwaliteit bloemen en verse producten te zorgen dat je zo lang mogelijk kunt genieren van jouw bestelling van Bloemen Bezorgen Heemstede.

Bloemen zijn en blijven een natuurproduct. Mocht je vragen hebben over een bestelling, twijfels hebben over de kwaliteit of een andere vraag willen stellen aan ons team? Laat het dan vooral weten! 

Bloemen Bezorgen Heemstede streeft ernaar om op alle vragen die wij krijgen zo snel en goed mogelijk te reageren. Bij een eventuele klacht over een bestelling kijken we samen met jou naar een passende oplossing!

Vandaag bloemen laten bezorgen in Heemstede

Je kunt vandaag bloemen laten bezorgen in Heemstede door te bestellen via onze webshop ‘Bloemen Bezorgen Heemstede’. Wij bezorgen de bloemen vandaag persoonlijk aan huis, als je voor 13:00 uur in onze webshop bestelt. 

Wanneer je na 15:00 uur een bestelling plaatst, dan wordt het boeket de volgende dag aan huis bezorgd. 

Je kunt bij het bestellen van een boeket ook gebruik maken van de kalender en daarin een specifieke dag aangeven waarop je de bloemen door ons aan huis wil laten bezorgen.